Projektet

Institucione Shtetërore

Ministria e Punes dhe ceshtjeve sociale.
Medreseja Tirane

Banka, Hotele, Shkolla, Kopështe...

Hotel ‘’SHERATON’’

Fabrika

Fabrika ‘’Skenderbeu’’ – Tirane

Hidrocentrale

Hidrocentrali Lura 1

Karburante

Pika Karburanti “KASTRATI”