Kush jemi

Subjekti ‘’Mbrojtja dhe shpetimi nga zjarri’’ eshte krijuar qe ne vitin 2006, për të siguruar sherbim me cilesi të lartë dhe ekspertize teknike të pavarur.

QËLLIMI YNË : Siguria e jetës e ruajtja e pronës.
VIZIONI YNË : Të ofrojmë konsulencën me cilësinë më të lartë në planifikimin e sigurisë nga zjarri dhe të sigurisë në punë. Që në vitet e para të krijimit, zyra jonë është angazhuar në projekte serioze, falë profesionalizimit të stafit teknik të saj

Zyra jonë përbëhet nga një ekip specialistësh të kualifikuar ,me shumë vite përvojë në të gjitha fushat e sigurisë nga zjarri e të sigurisë në punë . Ekipi përfshin ekspertë në njohjen e ligjeve të sigurisë në punë e sigurisë nga zjarri, në hartimin e rregulloreve të ndryshme në këto fusha ,në hartimin e projekteve të mbrojtjes nga zjarri,në kryerjen e ekspertizave në raste dëmtimi të bizneseve , si dhe për instalimin e mirëmbajtjen e pajisjeve të mbrojtjes nga zjarri( me standarte të larta e certifikuar nga iso)
Ne gjithashtu prodhojmë plane të emergjencave ,dhe ofrojmë trajnimin e stafit tuaj.

Ky kombinim unik i specialistëve ,na ndihmon të sigurojmë një shërbim cilësor e të pavarur për klientët tanë në të gjitha fushat e sigurisë. Duke qenë të trajnuar profesionalisht ,na mundëson që t’ju ofrojmë një shërbim të pakrahasueshëm e me shumë përfitime. Siguria nga zjarri ka një rëndesi të madhe për bizneset, dhe kur menaxhohet keq, mund të jetë i kushtueshëm, duke dëmtuar të punësuarit dhe reputacionin e biznesit . Zjarri ka potencial për të plagosur apo vrarë një numër të madh të njerëzve shumë shpejt Në rastin e një zjarri, edhe në qoftë se askush nuk është lënduar, mund të shkatërrojë biznesin tuaj në pak minuta.

CV E PUNËVE TË REALIZUARA
Në INSTITUCIONE

SHTETËRORE
1. Medreseja Tiranë, Kavajë,Berat
2. Ministria e Punës dhe cështjeve sociale.
3. Universiteti Mjeksisë Tiranë
4. Stadiumi “Loro Borici”, Shkodër
5. Stadiumi ‘’Qemal Stafa)Tiranë
6. Klinika Stomatologjike Q.S.U.T
7. Spitali rajonal Lezhë
8. Gjykata e rrethit Lezhë
9. Kishat,objekte kulti,KorcëVlorë,Fier,Durrës,Elbasan,Berat, Shkodër e Lushnjë
10. Komisariatet e policisë.

PRIVATE: BANKA , HOTELE SHKOLLA ,KOPESHTE ,
1. Hotel ‘’SHERATON’’
2. Universiteti Amerikan.
3. Universiteti Europian i Tiranës.
4. Universiteti Turistik
5. Universiteti Epoka
6. Universiteti Luarasi
7. Universiteti Neë York Tirana
8. Shkolla Anglo-Shqiptare FENIX
9. Komplekse turistike në Golem.
10. Hotele dhe motele te ndryshme .
11. Chateau Linz Tirana.
12. Banka “Intesa San Paolo”,BKT, Credins., etj
13. Fead INVEST
14. Klinika IKEDA
15. Call CENTER Smartcom, Teleperformance etj.
16. Kopeshti ‘’Lulet e Jetes’’ Tirane

NË OBJEKTE INDUSTRIALE: FABRIKA
1. Fabrika ‘’Skënderbeu’’ Tiranë
2. Magazina tapetesh e materialesh të tjera
3. Fabrika e polisterolit autostradë e kombinat
4. Fabrika e përpunimit të drurit Ardeno autostradë
5. O S SH – CEZ Albania.
6. “AUTO – STAR ALBANIA” ASA
7. Air BP Albania sh.a. Aeroporti i Rinasit TIRANË.
8. Magazina elektrike ‘’SALI ELEKTRIK’’. Fier dhe Tiranë
9. Peugeot Albania – Avel shpk
10. CCS Group Tirana

HIDROCENTRALE
11. Hidrocentrali Lura 1 e Lura 2.
12. Hidrocentrali Truen Librazhd
13. Hidrocentrali Dardha 1 dhe 2 ,Puke.
14. Hidrocentrali Kukës.

KARBURANTE
15. PIKA KARBURANTI “KASTRATI”
16. IP GROUPPO API – Karburant.
17. Terminali ‘’Porto –Romano’’ Durres
18. Pika karburanti e gazi ne kompanite :’’JUKO PETROL’’
19. Pika karburanti Alpet
20. Pika karburanti AC-OIL
21. Pika karburanti BOL – VOIL
22. Pika karburanti Gulf.

Partnerët

UET
Sheraton
Peugeot
Kastrati
Alpet